Hvad vil du booke?

Ikke kategoriseret

Carbon Laser Peeling er en fantastisk og banebrydende ny måde at pleje og forskønne sin hud på. Det er en sikker og skånsom metode til foryngelse af huden.

Carbon Laser Peeling er et tyndt lag carbon i en fin flydende form, som bliver aktiveret af laserens stråler, og forøger hudens produktion af bindevæv, imens carbon partiklerne eksfoliere huden og renser porerne.

Carbon cremen består af 100% naturprodukter med bla. mudder fra vulkan sten.

Din hud bliver øjeblikkeligt mere glat og frisk at se på allerede efter 1. behandling. Huden vil føles ny, og silkeblød. Der vil ske en reduktion af åbne porer, og af hudens olieproduktion, ligesom at hudens urenheder vil formindskes og farven vil blive mere jævn.
Gratis og uforpligtende konsultation, med information om forløbet og processen mm.
Pigmentforandringer viser sig ofte i form af små fregner, større pletter i ansigtet eller plamager på kroppen. Årsagerne til forandringerne er oftest overdrevet solbadning eller hormonelt betinget, som f.eks. ved graviditet eller brug af prævention med hormoner.

Forandringer skyldes en øget melamin produktion i huden. Melamin er det stof som giver huden farve, og den bliver aktiveret af solens UV-stråler, hvilket kan give solskader i form af uønskede misfarvninger.

Ofte anses skaderne for at være permanente, men med laserbehandling er der håb forude, for at få din flotte ensartede hudfarve igen.

Med laserbehandling kan man fjerne de uønskede pigmentpletter i ansigtet og på kroppen. Behandlingen får huden til at genopbygge collagen, og udstøde den overskydende farve fra huden. Det tager få minutter at gennemføre en behandling, og ofte er 1-2 gange nok til et flot og varigt resultat.

Efter behandlingen, er det en god idé at benytte sig af en høj solfaktor ved fremtidig solbadning.
Ved hver pulsering sender vores Q-swiched laser, energi ind gennem huden. Vi bruger forskellige bølgelængder på laseren, alt efter hvilken farve tatoveringen har. Når laserstrålens energi bliver rettet mod huden, vil den blive absorberet af tatoverings blækpartikler, som ligger i underhuden. Når blækpartiklerne absorbere energien, vil de med det samme blive splittet i bittesmå fragmenter. Når laseren har opløst blækken i små stykker, vil din krops immunforsvar fjerne blækken fra det tatoverede område. Dette vil fortsætte de næste uger efter behandlingen. Dette ses ved at farven i tatoveringen bliver gradvist mere udvisket som ugerne går. For hver behandling bliver der nedbrudt mere og mere blæk, indtil tatoveringen ikke længere kan ses.

Laser Removal Clinic - Horsens

Hos Laser Removal Clinic, tilbyder vi professionel fjernelse af tatoveringer og ansigtsbehandlinger, til Danmarks bedste priser.

http://laserremovalclinicaarhus.booklive.dk

Telefon 60229524
Websted
E-mail
Åbningstider Mandag - Fredag 15-21
Lørdag 10-16
Adresse
Rådhusgade 3
8700 Horsens